9.00 - 9.30 Regisztráció

9.30 - 10.00
Amikor megáll az ész... Mit mesél a testünk a gondolatainkról? Interaktív előadás
Megáll az eszem, kiugrik a szívem, görcsbe rándul a gyomrom, és még tucatnyi kifejezés, mely testi tüneteket fejez ki az érzelmeinket tükrözve. Ha a gondolat alakítja a testi működést, akkor a test tudatos működtetése is tudja befolyásolni a gondolatainkat? Akár egy tárgyalás során? Mennyit számít a testbeszédünk és a pozitív hozzáállásunk egy tárgyalás kimenetelében?
Dr. Kovács Eszter, orvos, pszichológus tréner

10.00 - 10.25
A jó értékesítő…. Nem biztos, hogy olyan!
Mindenki tudja, milyen a jó értékesítő: magabiztos, jó svádájú, vidám, fineszes. Ám sokan vannak, akikre egyáltalán nem illik a leírás, mégis sikeresek a pályán. Mi a siker titka? Hogyan találom meg az igazán sikeres értékesítőt magam mellé? Hogyan lehetek én jobb?
Horváth András, Remedios Consulting, tréner

10.25 - 10.50
Személyes és telefonos "varázslatok"
Az előadás a két legfontosabb értékesítési csatorna praktikáiba enged betekintést, amiből nem hiányzik majd a humor sem. Olyan kérdésekre kapunk választ, mint: Hogyan leszünk meggyőzőek? Milyen reakciókra kell figyelnünk a telefonos és a személyes értékesítés során? Mit szabad és mit nem szabad mondani? Hogyan rögtönözzünk?
Lőrincz András, Protocall 2009 Web-és Telemarketing Kft., üzletfejlesztési igazgató

10.50 - 11.15
A hatékony edm a sales szolgálatában
Először is mi az, hogy hatékony? Másodszor a hatékonyság egy soktényezős képlet, aminek többek között a jó szöveg, a design , az adatbázis minősége, a technikai paraméterek és a landing oldal a meghatározói. Vegyük sorra a különböző tényezőket!
Fialka Krisztina, Reachmedia, cégvezető

11.15 - 11.35 Kávészünet és sorsolás

11.35 - 12.00
Hogy adj el a Facebookon, és más közösségi média felületeken?
Sok mindenre jó a Facebook, Instagram, Youtube és társai: kapcsolatépítésre, szórakozásra, informálódásra, sok idő felesleges eltöltésre is, de valaki például kizárólag értékesítésre használja. Hogyan? Tippek, praktikák.
Lévai Richard, közösségi média specialista

12.00 - 12.25
Mit tudnak a TED-es előadók, amitől olyan hatásosak?
Minden értékesítő prezentál: néha fél órában, néha 5 percben, néha egy bolti eladás során, valakinek pedig épp csak egy annyi ideje van, míg felér a lift a tizedikre. Milyen technikák léteznek, melyekkel gyorsan fel lehet kelteni a másik figyelmét? 
Lippner Tamás, sales menedzser és prezentációs coach

12.25 - 12.50
TOP 5 kifogás az értékesítők mindennapjaiból
"Az biztos nem érdekelné az ügyfelet", "Nem hiszem, hogy lesz alkalmam elővenni egy laptopot", "Ezt felesleges adminisztrálni, úgysem lesz belőle semmi", "Őt csak a print érdekli", "Őt csak az online érdekli.", "Ez a példányszám biztos túl kicsi lesz neki", "Most nyári szünet van, mindenki nyaral." "Most téli szünet van, mindenki síel." És még folytathatnánk a kifogások sorát, melyekre olyan könnyű támaszkodni. Szembenézni velük nehezebb, de hosszú távon hatékonyabb... ​
Hajdu Zoltán, Smart Staff Kft., ügyvezető, tréner

12.50 - 13.25
Útravalóképp: hogyan küzdjünk meg a visszautasításokkal? 
A legtöbb értékesítő munkájával együtt jár a visszautasítás, mely tudatosan vagy tudatalatt, de romboló hatással lehet a személyiségre. Hogyan kezeljük ezt tudatosan, és hogyan küzdjünk meg az ilyen típusú stresszel elkerülve a kiégést?
Limpár Imre, tréner, tanácsadó, szakpszichológus

13.30 Rendezvény vége, ebéd és sorsolás


A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.