​Részvételi díj:
- 2 napra 99 000 Ft+áfa / fő (szállással és teljes ellátással)
- 1 napra 69 000 Ft+áfa / fő (kávészünetekkel, ebéddel és vacsorával)

 
A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre:​


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Professional Publishing Hungary Kft. mint adatkezelő adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-50057/2012., a regisztrációnál megadott személyes adataimat és a pályázathoz használt személyes jellegű információimat (név, e-mail cím, telefonszám) nyilvántartásba vegye és közvetlen üzletszerzés, továbbá a jelen konferencia lebonyolítása és dokumentálása céljára kezelje. A Professional Publishing Hungary Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a személyes adatokat a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. A regisztrációnál megadott személyes adatok helyesbítése, törlése vagy ingyenes tájékoztatás a marketing@pphmedia.hu e-mail címen kérhető.

Hozzájárulok, hogy a Professional Publishing Hungary Kft. a regisztrációnál megadott személyes adataimat (név, e-mail cím) közvetlen üzletszerzés céljára átadja a konferencia kiemelt támogatójának, az Attention CRM Consultingnak. Az Attention CRM Consulting., mint adatkezelő adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-114761/2017.

Ingyenes tájékoztatást, valamint adatai helyesbítését vagy törlését az alábbi címeken kérheti: 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14., vagy admin@attentioncrm.hu. Az adatkezelő a tájékoztatást haladéktalanul, de a tájékoztatás iránti kérelem kézhezvételét követő legkésőbb 30 (harminc) napon belül megküldi Önnek. Kérjük, hogy a beazonosíthatóság érdekében a tájékoztatást kérő / helyesbítő / törlést kérő nyilatkozatában mindig adja meg pontosan személyes adatait.