Igen!; Rendben; Áll az alku; Megveszem; Érdekel; Hadd nézzem csak!;
Hol írjam alá?
 


Ezeket a reakciókat akarja hallani minden értékesítő a nap végén, ez okoz sikerélményt, adrenalint, motivációt a következő munkanaphoz. Ezek a döntések pedig sok apró dolgon múlnak, amiből a termék csak egy tényező. Közhely, de minden saleses pszichológus is kicsit: legjobban az embert kell ismernie.


Te mennyire ismered az embert?

És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni. Különböző szempontokból, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével. 


Vacsora után egy játékos, sales fókuszú önismereti programra várjuk a részvevőket. Az első napot bulival zárjuk!

Miért érdemes itt lenned? Hallgasd meg!


Részvételi díj:
- 2 napra 99 000 Ft+áfa / fő (szállással és teljes ellátással)
- 1 napra 69 000 Ft+áfa / fő (kávészünetekkel, ebéddel és vacsorával)

Időpont:
2017. április 6-7.

Helyszín:
Hotel Wellamarin Leisure&Wellness****superior, 8621 Zamárdi, Eötvös utca 15/1.

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.