2019-ben is Sales&Pszichológia Konferencia!

SAVE THE DATE: 2019.05.28. 

Igen!; Rendben; Áll az alku; Megveszem; Érdekel; Hadd nézzem csak!; Hol írjam alá?

Ezeket a reakciókat akarja hallani minden értékesítő a nap végén, ez okoz sikerélményt, adrenalint, motivációt a következő munkanaphoz. Ezek a döntések pedig sok apró dolgon múlnak, amiből a termék csak egy tényező.

Közhely, de minden saleses pszichológus is kicsit: legjobban az embert kell ismernie. 
Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni különböző szempontokból a pszichológia segítségével, garantáltan túllépve a közhelyeken.

 

Részletes programért kattints ide!

Teljes árú jelentkezés május 4-től: 46 900 Ft+áfa/fő
Csoportos jelentkezés 3 főtől: 39 900 Ft+áfa/fő

Foglald le helyed mielőbb!

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles).

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk  ki a megadott elektronikus címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.